Nové SORUDO kluby, od října možná i ve vašem městě

3539x

Věříme, že se každý může stát moderním hrdinou, umět zasáhnout v krizové situaci a dokázat ochránit sebe i své blízké. Víme, jaké dovednosti jsou nezbytné a jak je nejlépe učit a trénovat.

Také víme že k tomu abyste si mohli být jistí že zvládnete i ty nejnebezpečnější situace, kdy jde o život vám nebo vaší rodině, je zapotřebí pravidelné cvičení., a proto jsme připravili kluby pro pravidelné cvičení SORUDO sebeobrany.

SORUDO kluby jsou koncept pro pravidelné a dlouhodobé cvičení, lišící se od našich standartních kurzů právě tím, že počítají s delším časovým horizontem tréninku a umožní nám učit vás toho prostě víc a naučit vás to lépe. 🙂

 

 

Kde SORUDO kluby najdete?
Od října 2017 naleznete v ČR pouze 3 kluby  – a to v Hradci Králové, Praze a Brně.
Do konce roku plánujeme spustit SORUDO kluby v každém krajském městě. Aktuálně nabíráme do výcviku a kempů instruktory pro další krajská města.

Jak to v SORUDO klubu chodí?
Trénink v SORUDO klubu probíhá 1xtýdně na 2 hodiny. Chceme aby SORUDO kluby byly pouze pro dlouhodobě cvičící, kteří počítají že chtějí SORUDO trénovat alespoň půl roku a déle. Obvykle chceme aby si klient vyzkoušel alespoň minikurz sebeobrany a až poté se rozhodl zda chce SORUDO trénovat dlouhodobě.

Pro koho jsou SORUDO kluby určeny?
Aktuálně jsou SORUDO kluby pouze pro muže starší 18. let. (Vyjímky možné)
SORUDO kluby pro ženy otevíráme od ledna 2018, více informací zde.

Kolik bude členství v klubu stát?
Členství v klubu bude výrazně cenově dostupnější než naše běžné kurzy. Běžné kurzovné se bude pohybovat kolem 990,-Kč/měs.
Při platbě předem se můžete dostat až na nějakých 850,-Kč/měs.

Další výhody členství klubu
Jako členové SORUDO klubů budete mít mnoho výhod, jako je například zlevněné vstupné na většinu našich standartních kurzů, jako je sebeobrana s teleskopickým obuškem, první pomoc u autonehody atd.  Zároveň vám členství otvírá dveře do některých našich neveřejných kurzů a jde o první krok k možnosti růstu na pozici Instruktora uvnitř SORUDO systému.

 

Chcete to být právě Vy, kdo se stane v SORUDO klubu moderním rytířem? Napište nám na kurzy@sorudo.cz a my se Vám ozveme.