Video blog

Proč můžou být rány hlavou, šlapání po nohou, a další běžné sebeobranné techniky pěkná blbost. Rozhodli jsme se že natočíme video na téma Bullshit techniky v sebeobraně, je to téma kterému bychom se rádi věnovali pravidelně. Zkusíme vždy nějakou "situaci" - nyní DRŽENÍ ZE ZADU - a na ní si ukážem co se nejčastěji můžete v rámci sebeobrany učit a je to blbost. 🙂

Šéf-instruktor systému reálné sebeobrany SORUDO - Petr Moučka, se pokusí popsat několik základních faktů o napadení nožem, které byste měli odrážet ve svém tréninku, pokud se chcete připravit na realitu.

Nové video na téma sebeobrana pro ženy. Šéf-instruktor systému reálné sebeobrany SORUDO - Petr Moučka, Vám popíše co v ŽÁDNEM případě nedělat, pokud se ocitnete v situaci kdy musíte násilníkovi čelit. Naopak se videu dozvíte co Vám mnohonásobně zvýší Vaše šance se ubránit.

Pojďte se podívat přímo se šéf-instruktorem Petrem Moučkou na zbraň "teleskopický obušek". - Je teleskop vhodná zbraň? Jak si takový teleskop vybrat? Nebo jaké jsou nejčastější chyby užívání teleskopu? To vše zmiňujeme ve videu.

Bránit se holýma rukama je zbytečné kdykoliv máte čas vzít cokoliv do rukou. Ne vždy a ne všude u sebe máte zbraň, a proto bude nutné improvizovat.Co z naší zkušenosti může fungovat a co je naopak blbost vám přiblíží šéf-instruktor systému reálné sebeobrany SORUDO - Petr Moučka, vysvětlí nejčastější mýty popíše, které zbraně fungují lépe a které hůře.